~♥✿.¸¸.•´✿◕~♥✿.¸¸.•´✿◕~♥✿ Ceriakan Hidupmu ~♥✿ ~♥✿.¸¸.•´✿◕~♥✿.¸¸.•´✿◕

Assalamualaikum dan selamat datang ke Blog ALBUM KENANGAN ni...Blog ini sekadar mengimbau kembali kenangan bersama keluarga,saudara-mara serta sahabat handai. Juga diselitkan sedikit artikel-artikel yang berkaitan dengan Islam serta kisah kehidupan yang kebanyakkannya dikirim oleh sahabat-sahabat di Kelab Usrah dan dakwah, sedikit sebanyak memberi peringatan dan juga pengajaran dalam kita mengharungi kehidupan seharian sebagai seorang muslim. Jadi sambil-sambil menikmati keindahan alam ciptaan ALLAH...sudi-sudilah meluangkan masa melayari dan membacanya yer...sekurang-kurangnya kita sama-sama memperolehi sesuatu yang lebih bermakna di dunia dan bekalan di akhirat kelak.InsyaAllah. Akhir kata ~♥✿.¸¸.•´✿◕MARI JADI ORANG BAIK • ~♥✿.¸¸.•´✿◕ ◕JAGA IMAN ◕JAGA SOLAT◕JAGA AKHLAQ ◕TUTUPLAH AURAT ~♥✿Selamat menonton dan membaca~♥✿

IM 5SC GRADUATION DAY PERFORMANCE

Selasa, Disember 20, 2011

Mandi-manda di Tiara Beach Resort

Selasa,20 Disember 2011 bersamaan 25 Muharam 1433, anak-anak seronok bermandi mandi di Tiara Beach.  Aku jadi pemerhati jelah…..Nak cerita pun tak tau nak cerita apa…seronok jelah..sampai biru bibir dan menggigil-gigil mereka ni main air.  Masa ni arahan dah tak pakai lagi dah..semua tak dengar.  Ikut suka hati mereka je bila dah jumpa air.

IMAG0998IMAG1000IMAG1001IMAG1007IMAG1009IMAG1011IMAG1012IMAG1123IMAG1013IMAG1014IMAG1015IMAG1017IMAG1018IMAG1019IMAG1022IMAG1023IMAG1024IMAG1026IMAG1027IMAG1028IMAG1030IMAG1031IMAG1033IMAG1039IMAG1040IMAG1041IMAG1042IMAG1045IMAG1046IMAG1047IMAG1048IMAG1049IMAG1050IMAG1051IMAG1052IMAG1053IMAG1054IMAG1055IMAG1056IMAG1058IMAG1059IMAG1060IMAG1061IMAG1062IMAG1063IMAG1066IMAG1067IMAG1068IMAG1069IMAG1070IMAG1072IMAG1075IMAG1076IMAG1078IMAG1080IMAG1081IMAG1082IMAG1083IMAG1084IMAG1085IMAG1086IMAG1087IMAG1088IMAG1090IMAG1091IMAG1093IMAG1094IMAG1095IMAG1096IMAG1098IMAG1099IMAG1100IMAG1101IMAG1102IMAG1103IMAG1104IMAG1107IMAG1108IMAG1110IMAG1111IMAG1112IMAG1113IMAG1114IMAG1115IMAG1117IMAG1118IMAG1119IMAG1121

Suruh naik tak mau juga aku biar kan je mereka main sendiri.  Masing-masing jaga diri sendirilah gamaknye.  Aku pula kul 11.00 naik mengemas barang.  Sekejap lagi nak check out dah..ok tata Tiara nanti kita jumpa lagi….

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Makna Bacaan Dalam Solat

Kamus Bahasa Arab

English to Arabic to English Dictionary
Find word:
Exact Word / Starting Word Sub Word
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
www.SearchTruth.com

OMBAK RINDU

Jom skodeng

Majlis Graduasi Mrsm Slideshow: Maizah’s trip from Putrajaya, Selangor, Malaysia to Kampung Pondok Upih (near Georgetown, Pulau Penang) was created by TripAdvisor. See another Georgetown slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.

MAJLIS GRADUASI NUR HADIRAH IZZATI

Hari Graduasi Dira Slideshow: Maizah’s trip to Bangi, Selangor, Malaysia was created by TripAdvisor. See another Bangi slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.