~♥✿.¸¸.•´✿◕~♥✿.¸¸.•´✿◕~♥✿ Ceriakan Hidupmu ~♥✿ ~♥✿.¸¸.•´✿◕~♥✿.¸¸.•´✿◕

Assalamualaikum dan selamat datang ke Blog ALBUM KENANGAN ni...Blog ini sekadar mengimbau kembali kenangan bersama keluarga,saudara-mara serta sahabat handai. Juga diselitkan sedikit artikel-artikel yang berkaitan dengan Islam serta kisah kehidupan yang kebanyakkannya dikirim oleh sahabat-sahabat di Kelab Usrah dan dakwah, sedikit sebanyak memberi peringatan dan juga pengajaran dalam kita mengharungi kehidupan seharian sebagai seorang muslim. Jadi sambil-sambil menikmati keindahan alam ciptaan ALLAH...sudi-sudilah meluangkan masa melayari dan membacanya yer...sekurang-kurangnya kita sama-sama memperolehi sesuatu yang lebih bermakna di dunia dan bekalan di akhirat kelak.InsyaAllah. Akhir kata ~♥✿.¸¸.•´✿◕MARI JADI ORANG BAIK • ~♥✿.¸¸.•´✿◕ ◕JAGA IMAN ◕JAGA SOLAT◕JAGA AKHLAQ ◕TUTUPLAH AURAT ~♥✿Selamat menonton dan membaca~♥✿

IM 5SC GRADUATION DAY PERFORMANCE

Ahad, Julai 03, 2011

Larian 1Murid 1Sukan 1Malaysia (Siri 1)

 

Semalam 2 Julai, Larian serentak 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia…..Jom saksikan………

1M1S1M (KS) 025.. 1M1S1M (KS) 026

Acara dimulakan dengan bacaan doa oleh Ustaz Mohd. Noor.

 1M1S1M (KS) 027 1M1S1M (KS) 028

  Larian 1M1S1M 001Larian 1M1S1M 002

  Larian 1M1S1M 003Larian 1M1S1M 005

 Larian 1M1S1M 004

Semangat cikgu-cikgu ni…nak ke mana tu???? Kenapa pergi dulu ni????

Sebenarnya cikgu-cikgu ni jaga check point so kenalah pergi dulu…..

Aku jaga check point gak…check point 4……

 Larian 1M1S1M 006 Larian 1M1S1M 007

Murid-murid dan guru menonton siaran lansung larian 1 Malaysia nie….

Seterusnya sebelum memulakan larian, murid-murid membuat senamrobik bersama guru besar dan semua guru

.1M1S1M (KS) 029

 

Larian 1M1S1M 008 Larian 1M1S1M 009

 Larian 1M1S1M 010 Larian 1M1S1M 011

 Larian 1M1S1M 012 Larian 1M1S1M 013

Larian 1M1S1M 014 Larian 1M1S1M 015

 Larian 1M1S1M 016 Larian 1M1S1M 017

Semangat murid-murid ni….nak mula lari dah ni…….

Larian 1M1S1M 021

Larian 1M1S1M 018 Larian 1M1S1M 019

 Larian 1M1S1M 020Larian 1M1S1M 026

 Larian 1M1S1M 027 Larian 1M1S1M 028

 Larian 1M1S1M 029 Larian 1M1S1M 030 

 1M1S1M (KS) 063 1M1S1M (KS) 064

Melepasi Check point 2

 1M1S1M (KS) 065 1M1S1M (KS) 067

1M1S1M (KS) 068 1M1S1M (KS) 071

Larian 1M1S1M 037 - Copy

Macam hero kampung je ni…Buat ape ni?  Mereka ni marshal….sedang meronda dan memastikan program ni berjalan lancar….

  Larian 1M1S1M 040

ho ho ho…….sempat termenung…ape yang adik Fara fikirkan nie???????Mereka ni di check point 3…

Larian 1M1S1M 041 Larian 1M1S1M 042 

 Larian 1M1S1M 044 Larian 1M1S1M 045

Larian 1M1S1M 046

  Larian 1M1S1M 034

Mereka ni menemankan aku masa jaga check point 4……

Larian 1M1S1M 031Larian 1M1S1M 047

Bergambar di check point 4……..

Larian 1M1S1M 043Larian 1M1S1M 032

Juru kamera ni memang minat dengan pokok buah-buahan….ni gambar2 semasa pusing-pusing kampung ni….

 

Larian 1M1S1M 038 - CopyLarian 1M1S1M 036

Apa agaknye anak-anak ni berkata dalam hati ye?  Bak kata pepatah….seperti menunggu buah tak jatuh ha ha ha……Mana perginye peserta-peserta larian 1 Malaysia ni?????????? Ho ho ho rupa-rupanya mereka tersalah lorong…..Hari ni aku jaga kereta lalu jelah…………….tunggu gambar-gambar yang lain di siri 2 yer……

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Makna Bacaan Dalam Solat

Kamus Bahasa Arab

English to Arabic to English Dictionary
Find word:
Exact Word / Starting Word Sub Word
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
www.SearchTruth.com

OMBAK RINDU

Jom skodeng

Majlis Graduasi Mrsm Slideshow: Maizah’s trip from Putrajaya, Selangor, Malaysia to Kampung Pondok Upih (near Georgetown, Pulau Penang) was created by TripAdvisor. See another Georgetown slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.

MAJLIS GRADUASI NUR HADIRAH IZZATI

Hari Graduasi Dira Slideshow: Maizah’s trip to Bangi, Selangor, Malaysia was created by TripAdvisor. See another Bangi slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.