~♥✿.¸¸.•´✿◕~♥✿.¸¸.•´✿◕~♥✿ Ceriakan Hidupmu ~♥✿ ~♥✿.¸¸.•´✿◕~♥✿.¸¸.•´✿◕

Assalamualaikum dan selamat datang ke Blog ALBUM KENANGAN ni...Blog ini sekadar mengimbau kembali kenangan bersama keluarga,saudara-mara serta sahabat handai. Juga diselitkan sedikit artikel-artikel yang berkaitan dengan Islam serta kisah kehidupan yang kebanyakkannya dikirim oleh sahabat-sahabat di Kelab Usrah dan dakwah, sedikit sebanyak memberi peringatan dan juga pengajaran dalam kita mengharungi kehidupan seharian sebagai seorang muslim. Jadi sambil-sambil menikmati keindahan alam ciptaan ALLAH...sudi-sudilah meluangkan masa melayari dan membacanya yer...sekurang-kurangnya kita sama-sama memperolehi sesuatu yang lebih bermakna di dunia dan bekalan di akhirat kelak.InsyaAllah. Akhir kata ~♥✿.¸¸.•´✿◕MARI JADI ORANG BAIK • ~♥✿.¸¸.•´✿◕ ◕JAGA IMAN ◕JAGA SOLAT◕JAGA AKHLAQ ◕TUTUPLAH AURAT ~♥✿Selamat menonton dan membaca~♥✿

IM 5SC GRADUATION DAY PERFORMANCE

Isnin, Disember 20, 2010

Baitusalam di Kuala Terengganu..2010

Sebelum pulang, sementara menunggu penyerahan kunci kepada tuan punya apartment ni , Kami sempat bergambar.  ALHAMDULILLAH…kami rasa sungguh selesa selama menginap di sini. Apartment ni ada tiga bilik dan dua bilik air, Semua kemudahan seperti periuk nasi, termos, pinggan mangkuk, peti sejuk, aircond di setiap bilik dan ruang tamu serta peti  sejuk dan televisyen  ada disediakan. Cuma dapur masak saja belum sempat disediakan.  Menurut tuannya…beliau akan menambah baik kelemahan yang ada.  InsyaALLAH beliau akan membuat dapur masak untuk kemudahan akan datang.  Kak Mai suka menginap di sini sebabnya dekat dengan Pasar Payang (5 minit jalan kaki ke sana) dan dekat dengan The Store.
Baitusalam 018
 Baitusalam 006Baitusalam 009
Ruang tamu
Baitusalam 014Baitusalam 015
Salah satu biliknya….
Baitusalam 016
Ruang menonton
Baitusalam 012Baitusalam 008
Baitusalam 011
Gambar bawah: Balkoni…ruang mencuci, menjemur baju dan selamat untuk anak bermain.
 Baitusalam 024Baitusalam 019
Baitusalam 020Baitusalam 022
Baitusalam 001 Baitusalam 003 
  Pandangan dari balkoni .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Makna Bacaan Dalam Solat

Kamus Bahasa Arab

English to Arabic to English Dictionary
Find word:
Exact Word / Starting Word Sub Word
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
www.SearchTruth.com

OMBAK RINDU

Jom skodeng

Majlis Graduasi Mrsm Slideshow: Maizah’s trip from Putrajaya, Selangor, Malaysia to Kampung Pondok Upih (near Georgetown, Pulau Penang) was created by TripAdvisor. See another Georgetown slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.

MAJLIS GRADUASI NUR HADIRAH IZZATI

Hari Graduasi Dira Slideshow: Maizah’s trip to Bangi, Selangor, Malaysia was created by TripAdvisor. See another Bangi slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.