~♥✿.¸¸.•´✿◕~♥✿.¸¸.•´✿◕~♥✿ Ceriakan Hidupmu ~♥✿ ~♥✿.¸¸.•´✿◕~♥✿.¸¸.•´✿◕

Assalamualaikum dan selamat datang ke Blog ALBUM KENANGAN ni...Blog ini sekadar mengimbau kembali kenangan bersama keluarga,saudara-mara serta sahabat handai. Juga diselitkan sedikit artikel-artikel yang berkaitan dengan Islam serta kisah kehidupan yang kebanyakkannya dikirim oleh sahabat-sahabat di Kelab Usrah dan dakwah, sedikit sebanyak memberi peringatan dan juga pengajaran dalam kita mengharungi kehidupan seharian sebagai seorang muslim. Jadi sambil-sambil menikmati keindahan alam ciptaan ALLAH...sudi-sudilah meluangkan masa melayari dan membacanya yer...sekurang-kurangnya kita sama-sama memperolehi sesuatu yang lebih bermakna di dunia dan bekalan di akhirat kelak.InsyaAllah. Akhir kata ~♥✿.¸¸.•´✿◕MARI JADI ORANG BAIK • ~♥✿.¸¸.•´✿◕ ◕JAGA IMAN ◕JAGA SOLAT◕JAGA AKHLAQ ◕TUTUPLAH AURAT ~♥✿Selamat menonton dan membaca~♥✿

IM 5SC GRADUATION DAY PERFORMANCE

Ahad, Ogos 19, 2012

Raya pertama 2012

Assalamualikum.  Lama tak upload gambar di sini.  Maklumlah sibuk. Sempena Alidilfitri ni saya sekeluarga ingin mengambil kesempatan memohon ampun dan maaf kepada semua saudara-mara dan juga teman-teman di FB ni jika adas sebarang kesalahan kami sekeluarga. 
           Apa khabar semua.  Hari ni baru berkesempatan nak masukkan gambar-gambar raya.  Tahun ni saya sekeluarga beraya di Bukit Mahkota. Pagi raya seperti biasa, kami bermaaf-maafan.Selepas minum pagi kami ke Surau Al-Buhairah, Bukit Mahkota untuk menunaikan solat sunat Hari Raya.  Ini merupakan solat raya pertama kami di surau ni sejak lebih enam tahun beraya di sini.  Seronok bertemu jiran-jiran seBandar Bukit Mahkota ni. Ramai juga yang tak pulang ke kampung.   Selepas Solat Raya kami ke Klang, Meraikan pekerja-pekerja yang tidak beraya kerana menjalankan tugas. 
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Makna Bacaan Dalam Solat

Kamus Bahasa Arab

English to Arabic to English Dictionary
Find word:
Exact Word / Starting Word Sub Word
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
www.SearchTruth.com

OMBAK RINDU

Jom skodeng

Majlis Graduasi Mrsm Slideshow: Maizah’s trip from Putrajaya, Selangor, Malaysia to Kampung Pondok Upih (near Georgetown, Pulau Penang) was created by TripAdvisor. See another Georgetown slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.

MAJLIS GRADUASI NUR HADIRAH IZZATI

Hari Graduasi Dira Slideshow: Maizah’s trip to Bangi, Selangor, Malaysia was created by TripAdvisor. See another Bangi slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.