~♥✿.¸¸.•´✿◕~♥✿.¸¸.•´✿◕~♥✿ Ceriakan Hidupmu ~♥✿ ~♥✿.¸¸.•´✿◕~♥✿.¸¸.•´✿◕

Assalamualaikum dan selamat datang ke Blog ALBUM KENANGAN ni...Blog ini sekadar mengimbau kembali kenangan bersama keluarga,saudara-mara serta sahabat handai. Juga diselitkan sedikit artikel-artikel yang berkaitan dengan Islam serta kisah kehidupan yang kebanyakkannya dikirim oleh sahabat-sahabat di Kelab Usrah dan dakwah, sedikit sebanyak memberi peringatan dan juga pengajaran dalam kita mengharungi kehidupan seharian sebagai seorang muslim. Jadi sambil-sambil menikmati keindahan alam ciptaan ALLAH...sudi-sudilah meluangkan masa melayari dan membacanya yer...sekurang-kurangnya kita sama-sama memperolehi sesuatu yang lebih bermakna di dunia dan bekalan di akhirat kelak.InsyaAllah. Akhir kata ~♥✿.¸¸.•´✿◕MARI JADI ORANG BAIK • ~♥✿.¸¸.•´✿◕ ◕JAGA IMAN ◕JAGA SOLAT◕JAGA AKHLAQ ◕TUTUPLAH AURAT ~♥✿Selamat menonton dan membaca~♥✿

IM 5SC GRADUATION DAY PERFORMANCE

Isnin, Ogos 29, 2011

Berbuka puasa hari ke 28

Alhamdulllah hari ni dah 28 hari kita berpuasa.  Jumaat Along dan Haziq dah balik so semua ada tetapi tak dapat makan bersama2 sebab sampai lewat.  Sabtu mereka teringin makan pizza hut so semalam bawalah mereka ke sana selepas solat maghrib.  Hari ini mereka minta masak makanan berasaskan seefood. Jadi kak Mai masakkan ikan kerapu sweet & sour, tomyam seafood , udang dan sotong goreng tepung . Lihatlah kerena mereka sementara azan berkumandang

Buka puasa hari ke 28 012 Buka puasa hari ke 28 001

Buka puasa hari ke 28 004Buka puasa hari ke 28 005

Buka puasa hari ke 28 002 Buka puasa hari ke 28 003

 

 Buka puasa hari ke 28 007\

kerapu sweet  & sour

 Buka puasa hari ke 28 008

udang dan sotong goreng tepung + sos

 Buka puasa hari ke 28 010

tommyam seafood

 Buka puasa hari ke 28 011

Sambal  kerang  untuk sahur.

Sahur nanti mereka minta nasi lemak dan sambal sotong jadi kena masakkannya.

Kepada semua pengunjung blok ini kak Mai mengambil kesempataan memohon Maaf sekiranya ada salah dan silap & SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Makna Bacaan Dalam Solat

Kamus Bahasa Arab

English to Arabic to English Dictionary
Find word:
Exact Word / Starting Word Sub Word
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
www.SearchTruth.com

OMBAK RINDU

Jom skodeng

Majlis Graduasi Mrsm Slideshow: Maizah’s trip from Putrajaya, Selangor, Malaysia to Kampung Pondok Upih (near Georgetown, Pulau Penang) was created by TripAdvisor. See another Georgetown slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.

MAJLIS GRADUASI NUR HADIRAH IZZATI

Hari Graduasi Dira Slideshow: Maizah’s trip to Bangi, Selangor, Malaysia was created by TripAdvisor. See another Bangi slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.