~♥✿.¸¸.•´✿◕~♥✿.¸¸.•´✿◕~♥✿ Ceriakan Hidupmu ~♥✿ ~♥✿.¸¸.•´✿◕~♥✿.¸¸.•´✿◕

Assalamualaikum dan selamat datang ke Blog ALBUM KENANGAN ni...Blog ini sekadar mengimbau kembali kenangan bersama keluarga,saudara-mara serta sahabat handai. Juga diselitkan sedikit artikel-artikel yang berkaitan dengan Islam serta kisah kehidupan yang kebanyakkannya dikirim oleh sahabat-sahabat di Kelab Usrah dan dakwah, sedikit sebanyak memberi peringatan dan juga pengajaran dalam kita mengharungi kehidupan seharian sebagai seorang muslim. Jadi sambil-sambil menikmati keindahan alam ciptaan ALLAH...sudi-sudilah meluangkan masa melayari dan membacanya yer...sekurang-kurangnya kita sama-sama memperolehi sesuatu yang lebih bermakna di dunia dan bekalan di akhirat kelak.InsyaAllah. Akhir kata ~♥✿.¸¸.•´✿◕MARI JADI ORANG BAIK • ~♥✿.¸¸.•´✿◕ ◕JAGA IMAN ◕JAGA SOLAT◕JAGA AKHLAQ ◕TUTUPLAH AURAT ~♥✿Selamat menonton dan membaca~♥✿

IM 5SC GRADUATION DAY PERFORMANCE

Rabu, Disember 15, 2010

Singgah sebentar di Syahira Batik…..

14 Disember 2010.
Bukan nak promote ye….tapi nak kongsi jer…Kak Mai sempat berbual-bual dengan peniaga butik ni….”Syahirah Batik”  atau “Kedai Batik Hungga” merupakan pemilik yang sama. Baik adik ni sebab tu kak Mai ambil kesempatan kongsi sama-sama.  Menurut adik ni, ada 14 cawangan  Syahirah Batik ni.  Ada di Shah Alam Seksyen 9,  di Kelantan pun ada juga.  Kalau di Kuala Trengganu di Pasar payang ada dua kedai. Kebanyakkannya menggunakan nama Hungga  …yang kak Mai pergi ni  “Syahira Batik” . Pemiliknya punya kilang sendiri. Yang bestnya kak Mai boleh  tawar menawar. Katanya, akak pergilah dulu bandingkan harga kami dengan kedai Pasar Payang…he he he…Kak Mai hari-hari pergi Pasar Payang tapi cari breakfast jer….. kalau nak cari batik kena bawa abang sekali ha ha ha  ada sebab tu……faham-faham jelah….
 Dataran Syahbandar Trengganu 083Dataran Syahbandar Trengganu 079
Dataran Syahbandar Trengganu 076Dataran Syahbandar Trengganu 072
Dataran Syahbandar Trengganu 081Dataran Syahbandar Trengganu 071
Dataran Syahbandar Trengganu 074 Dataran Syahbandar Trengganu 075
Dua-dua cantik salah satunya dah jadi milik kak Mai. Harga asal RM 350 tapi kak Mai dapat tawar…..
Dataran Syahbandar Trengganu 077Dataran Syahbandar Trengganu 078Dataran Syahbandar Trengganu 080

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Makna Bacaan Dalam Solat

Kamus Bahasa Arab

English to Arabic to English Dictionary
Find word:
Exact Word / Starting Word Sub Word
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
www.SearchTruth.com

OMBAK RINDU

Jom skodeng

Majlis Graduasi Mrsm Slideshow: Maizah’s trip from Putrajaya, Selangor, Malaysia to Kampung Pondok Upih (near Georgetown, Pulau Penang) was created by TripAdvisor. See another Georgetown slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.

MAJLIS GRADUASI NUR HADIRAH IZZATI

Hari Graduasi Dira Slideshow: Maizah’s trip to Bangi, Selangor, Malaysia was created by TripAdvisor. See another Bangi slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.